Aluminium Kozijnen onderhoud

Aluminium kozijnen die goed onderhouden zijn hebben minder problemen en gaan langer mee. Bovendien blijft het hang- en sluitwerk beter werken, wat zorgt voor meer wooncomfort door betere ventilatie en isolatie. Voor zowel de zakelijke als particuliere markt biedt Alkmaar Kozijnen service, reparaties en onderhoud aan aluminium kozijnen.

Eenmalig of periodiek onderhoud

Door uw aluminium kozijnen regelmatig een onderhoudsbeurt te geven kunt u een hoop problemen voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan lekkages, slecht sluiten of tochtklachten. Graag nemen wij het onderhoud voor u uit handen. Dat kan eenmalig onderhoud zijn, maar ook preventief periodiek onderhoud. Met een onderhoudscontract van Alkmaar Kozijnen bent u verzekerd van vakkundig onderhoud en heeft u er zelf geen omkijken meer naar!

Wat kunt u zelf doen?

De belangrijkste tip die we kunnen geven: zorg ervoor dat u de aluminium kozijnen goed schoonhoudt. Daarmee voorkomt u dat het vuil zich op kan hopen en schade aan kan richten. Gebruik voor het reinigen van uw aluminium kozijnen lauw water met een niet-agressief schoonmaakmiddel.

Wat valt er onder aluminium kozijnen onderhoud van Alkmaar Kozijnen?

  • Inspecteren en opnieuw afstellen van het hang- en sluitwerk
  • Inspecteren van rubber en borstelafdichtingen
  • Storingen en schades verhelpen
  • Reparatiewerkzaamheden

Voor wie?

Alkmaar Kozijnen werkt voor woningbouwverenigingen, gebouwen beheerders, VVE’s en particuliere woningbezitters. Wij staan voor u klaar met kennis van kozijntechniek, vliesgevels en hang-, en sluitwerk.

Ook voor preventief onderhoud aan uw aluminium kozijnen bent u bij Alkmaar Kozijnen in goede handen. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Aluminium Kozijnen onderhoud door Alkmaar Kozijnen

Heeft u last van lekkage, vocht of tochtklachten? Is er een raam of deur die klemt of stroef loopt? Onze monteurs komen graag bij u langs om de problemen te verhelpen. Door onze jarenlange ervaring en het juiste materiaal kunnen wij de problemen meestal direct verhelpen.

Ook voor preventief onderhoud aan uw aluminium kozijnen bent u bij Alkmaar Kozijnen in goede handen. Neem vrijblijvend contact met ons op!