DEUREN

Sluit uw deur niet goed af? of gaat uw deur zwaar dicht of open? Alkmaar Kozijnen lost het voor u op.

Direct naar contact

Deuren

Sluit uw deur niet goed af? of gaat uw deur zwaar dicht of open? Alkmaar Kozijnen lost het voor u op. Wij kunnen de problemen verhelpen bij kunststof, houten en aluminium deuren.

Het hang-, en sluit werk kan door veelvuldig gebruik gaan slijten. Hierdoor kunnen zich problemen voordoen, de deur sluit niet meer goed of gaat niet meer open. Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van het hang-, en sluitwerk, daarnaast kunnen wij er ook voor zorgen dat uw deur weer recht hangt en goed afgesteld is. In de meeste gevallen kunnen wij het probleem meteen verhelpen. Door de vele variaties hang-, en sluitwerk kan het voorkomen dat we een onderdeel moet bestellen. Wij streven echter naar first time fix. Door de samenwerking met verschillende leveranciers, kunnen wij alle merken en type sloten leveren en installeren.

Door een onderhoudsbeurt te geven aan uw deuren kunt u problemen zoals slecht sluiten, tocht of lekkage tegengaan. Ook is een onderhoudscontract mogelijk. Voor vragen neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u graag een beter slot in uw deur hebben? In de meeste gevallen is dit mogelijk. We kunnen bijvoorbeeld een meerpuntssluiting plaatsen denk aan een hakenslot, penslot, paniekslot etc.

Direct een afspraak maken?

Neem vrijblijvend contact met ons op. In overleg maken we graag een plan van aanpak voor uw project.

naar Contact