KOZIJNONDERHOUD

Voor zowel de zakelijke als particuliere markt biedt Alkmaar Kozijnen service, reparaties en onderhoud aan kozijnen. Wij staan voor u klaar met kennis van kozijntechniek, vliesgevels en hang-, en sluitwerk van uw ramen en deuren. Door uw kozijnen regelmatig een onderhoudsbeurt te geven kunt u problemen zoals slecht sluiten, tocht of lekkage tegengaan. Graag nemen wij het periodieke kozijnonderhoud voor u uit handen via periodieke onderhoudsbeurten.

Direct naar contact

Waarom periodiek kozijnonderhoud?

Deuren en ramen die regelmatig een onderhoudsbeurt krijgen gaan langer mee en slijten minder snel. Bovendien blijft het hang- en sluitwerk beter werken, wat zorgt voor meer wooncomfort door betere ventilatie en isolatie. Dit voorkomt vocht- en tochtklachten en zorgt ervoor dat inbraakpreventie optimaal blijft werken.

Voor wie?

Problemen met kozijnen en gevels komen nooit uit. Niemand zit te wachten op een lekkage of tocht veroorzaakt door achterstallig onderhoud. Wij werken voor woningbouwverenigingen, gebouwenbeheerders, VvE’s en particuliere woningbezitters.

Onze specialismes

  • Storingen verhelpen aan kunststof, aluminium, stalen en houten kozijnen

  • Preventief, duurzaam en planmatig onderhoud

  • Reparatie aan het hang- en sluitwerk van ramen en deuren

  • Inventarisatie en rapportage van de kozijnen

Direct een afspraak maken?

Neem vrijblijvend contact met ons op. In overleg maken we graag een plan van aanpak voor uw project.

naar Contact