Loading...
RAMEN2018-05-28T10:00:06+00:00

Ramen

Sluit uw raam niet goed, heeft u last van tochtklachten of lekkage? Alkmaar Kozijnen lost het voor u op. Wij kunnen de problemen verhelpen bij kunststof, houten en aluminium ramen.

Het hang-, en sluit werk kan door veelvuldig gebruik gaan slijten. Hierdoor kunnen zich problemen voordoen, het raam sluit niet meer goed of gaat niet meer open. Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van het hang-, en sluitwerk, daarnaast kunnen wij er ook voor zorgen dat het raam weer recht hangt en goed afgesteld is. In de meeste gevallen kunnen wij het probleem meteen verhelpen. Door de vele variaties hang-, en sluitwerk kan het voorkomen dat ik een onderdeel moet bestellen. Wij streven naar first time fix.

Door een onderhoudsbeurt te geven aan uw ramen kunt u problemen zoals slecht sluiten, tocht of lekkage tegengaan. Ook is een onderhoudscontract mogelijk. Voor vragen neem dan gerust contact met ons op.

Direct een afspraak maken?

HEEFT U EEN PROBLEEM? WIJ LOSSEN HET VOOR U OP! OF WILT U LIEVER ADVIES OVER EEN PROJECT? NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP!

naar Contact