Gevelonderhoud Alkmaar

Last van lekkage of tocht in uw woning of bedrijfspand? Grote kans dat het is veroorzaakt door achterstallig onderhoud. Niemand zit te wachten op problemen met gevels. Alkmaar Kozijnen voorkomt deze problemen door middel van tijdig gevelonderhoud. Graag ontzorgen wij u met onze diensten.

Vliesgevels

Heeft u in het verleden gekozen voor de charmes van een vliesgevel (glasgevel) voor uw woning of bedrijfspand? Prachtig! Vliesgevels stralen moderniteit uit en zijn helemaal van deze tijd. Echter is het zeer belangrijk om goed en tijdig onderhoud te plegen om de charmes van vliesgevels te behouden. Als u uw gevel niet goed onderhoud, kan er overlast ontstaan zoals lekkage, tocht of simpelweg een lelijke uitstraling. Alkmaar Kozijnen is gespecialiseerd in gevelonderhoud voor vliesgevels en neemt dit werk graag voor u uit handen.

Voor wie?

Alkmaar Kozijnen biedt gevelonderhoud aan particulieren, bedrijven en VvE’s. Tijdig onderhoud is voor bedrijfspanden en huizen erg belangrijk. Problemen met gevels komen nooit uit. Ook wilt u dat uw pand er altijd goed en representatief uitziet. Als er problemen zijn met uw gevels, is het eigenlijk al te laat. Daarom biedt Alkmaar Kozijnen preventief onderhoud aan van hoogwaardige kwaliteit. Bij aanvang maken we een inventarisatie en rapportage om een plan van aanpak te ontwikkelen. Vervolgens voorzien we uw gevels van onderhoud, zodat problemen voorkomen worden.

Eenmalig of periodiek onderhoud

Heeft u geen tijd of wilt u simpelweg geen omkijken hebben naar onderhoudstaken? Wij nemen uw gevelonderhoud graag uit handen. Afhankelijk van de staat van uw vliesgevels kunt u kiezen uit eenmalig onderhoud of preventief periodiek onderhoud. Door middel van een onderhoudscontract met Alkmaar Kozijnen bent u verzekerd van goed verzorgde vliesgevels waar u zelf geen aandacht meer aan hoeft te besteden.

Gevelonderhoud door Alkmaar Kozijnen

Wilt u gevelreparaties voorkomen? Alkmaar Kozijnen werkt voor particuliere woningbezitters, gebouwen beheerders, woningbouwverenigingen en VvE’s. We zijn gespecialiseerd in kozijn- en gevelonderhoud en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op!