Inbraakbeveiliging Alkmaar

Alkmaar Kozijnen zorgt voor inbraakbeveiliging in (kantoor)panden. Wij hebben kennis van kozijnentechniek, vliesgevels en hang-, en sluitwerk van uw ramen en deuren. Wilt u uw bedrijfspand beveiligen? Wij helpen u graag!

Inbraakbeveiliging

Alkmaar Kozijnen zorgt voor het beveiligen van uw deuren, ramen en schuifpuien, zodat inbrekers niet zomaar binnen kunnen komen. Wij kijken samen met u naar uw bedrijfspand om te bepalen wat de beste manier van beveiligen is.

Mogelijke inbraakbeveiliging

Inbrekers zijn er altijd. Tegenwoordig wordt er veel gebruik gemaakt van de kerntrekker, ook wel de cilindertrekker genoemd. De inbreker forceert de cilinder met behulp van een kerntrekker. Zo zijn ze binnen 5 minuten binnen uw pand. Om het proces te vertragen is er een kerntrek inbraak beveiliging. Dit is een krukstel voorzien van een anti kerntrek veiligheidsbeslag. Dit zorgt dat de inbreker niet of nauwelijks bij uw cilinder kan komen. Ook kunnen wij uw ramen voorzien van een extra veiligheidsbeslag of bijzetsloten.

Onderhoud

U denkt er misschien niet gelijk aan, maar het onderhouden van uw ramen en deuren is erg belangrijk voor het voorkomen van inbrekers. Door slecht onderhoud en slijtage kunnen problemen ontstaan. De ramen en deuren sluiten minder goed of gaan juist minder goed open. Alkmaar Kozijnen is gespecialiseerd in het onderhouden en vervangen van hang- en sluitwerk.

Voor wie?

Wij bieden inbraakbeveiliging en onderhoud aan zowel particulieren, VvE’s als bedrijven aan. Met onze kennis helpen we u graag!

Voor bedrijven en VvE’s kan Alkmaar Kozijnen het preventieve onderhoud uit handen nemen. Vooraf maken we een inventarisatie en rapportage om tot een plan van aanpak te komen. Zo kunt u er zeker van zijn dat alle ramen en deuren naar behoren werken. Ook bieden wij periodiek onderhoud aan. We spreken samen met u af hoe regelmatig wij langskomen en maken een plan van aanpak.

Inbraakbeveiliging door Alkmaar Kozijnen

Wilt u uw ramen en deuren beveiligen? Dan bent u bij Alkmaar Kozijnen aan het juist adres! Wij staan voor u klaar met de nodige kennis over hang- en sluitwerk van uw ramen en deuren. We streven altijd naar een first time fix, zodat uw ramen en deuren zo snel mogelijk weer naar behoren werken. Neem vrijblijvend contact met ons op!