Kozijn repair service

Een raam dat niet dichtgaat of een deur die niet soepel in het slot valt is erg vervelend! Alkmaar Kozijnen helpt u graag van deze ongemakken af. Als servicebedrijf met jarenlange ervaring repareren en onderhouden we kundig alle type kozijnen. De afgelopen jaren hebben we al vele gebouwbeheerders, woningbouwverenigingen, VvE’s en particulieren geholpen.Kunnen wij u ook helpen? Lees snel verder of neem meteen contact met ons op!

Kozijn repareren

Veel voorkomende problemen aan het kozijn komen voor aan het hang- en sluitwerk. Door het veelvuldig gebruik kan het hang- en sluitwerk gaan slijten. Hierdoor is het kozijn minder veilig en is er kans op lekkage of tocht. In de meeste gevallen kunnen we het hang- en sluitwerk herstellen en alle problemen verhelpen. Lukt dit niet? Dan vervangen wij de benodigde materialen.

Natuurlijk is het belangrijk om deze problemen voor te zijn. Pleeg daarom regelmatig onderhoud aan het hang- en sluitwerk. Het onderhoud liever uitbesteden? Ook daarvoor bent u bij Alkmaar Kozijnen aan het juiste adres!

Onderhouden kozijnen

Problemen aan de kozijnen voorkomen? Maak gebruik van onze meerjarenonderhoudsplan (mjop). In dit plan staat beschreven wanneer elke onderdeel moeten worden onderhouden en krijgt u een indicatie van de kosten. Door goed onderhoud te laten plegen verlengt u de levensduur van de kozijnen en verkleinen we de kans op vervanging en reparatie van het kozijn.

Meer weten over de ons meerjarenonderhoudsplan? Lees snel verder! https://alkmaarkozijnen.nl/meerjarenonderhoudsplanmjop/

Reparatieservice

Wanneer de kozijnen beschadigd zijn is het niet altijd nodig om de kozijnen volledig te vervangen. Vaak is repareren de beste optie! Met onze kozijnreparatieservice kunnen we houten- en kunststof kozijnen repareren waardoor vervanging niet meer nodig is.

Kozijn repair service door Alkmaar Kozijnen

Met de kozijn repair service van Alkmaar Kozijnen maakt u gebruik van de kennis van de specialist in het onderhouden en repareren van kozijnen. Kunnen wij u ook helpen? Neem contact met ons op!