Kozijn reparatie & schadeherstel

Heeft u schade aan uw kozijn? Is er kozijn reparatie nodig? Of het nu gaat om kunststof, aluminium of ander materiaal kozijnen, Alkmaar Kozijnen herstelt uw kozijnen! Regelmatig ontvangen wij meldingen waarbij de brandweer een kozijn heeft moeten forceren, dit zorgt voor schade. Wij hebben ruime ervaring in schadeherstel en staan voor u klaar om uw kozijn te repareren. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Schade aan kozijnen

Tijdens koudere periodes is het vaak makkelijker om schade aan kozijnen te detecteren. Vochtproblemen of hang- en sluitwerk zijn veel voorkomende schade. Vooral bij kantoorpanden, hotels of openbare gebouwen is dit een groot probleem. Wanneer er schade is aan kozijnen, is het een flinke klus om deze te vervangen. Alkmaar Kozijnen helpt u hier graag bij.

Zeker nu de gasprijzen de pan uit stijgen wilt u er zeker van zijn dat er geen schade is aan uw kozijnen. Dit zorgt er namelijk voor dat veel warmte verloren gaat. Als ondernemer betaal je genoeg aan gasprijzen om er warm bij te kunnen zitten. Laat schade aan kozijnen dus zo snel mogelijk repareren.

Forceren door brandweer

Bij een klant van ons heeft de brandweer een deur moeten forceren waardoor er schade ontstond aan het kozijn. Bij brand, onveilige situaties of kozijnen die compleet vast zitten is het soms nodig om de hulptroepen in te schakelen.

Is er bij uw bedrijfspand, hotel of openbaar gebouw schade aan kozijnen door omstandigheden? Wat de reden ook is, Alkmaar Kozijnen lost dit graag voor u op.

Kozijn reparatie bij kantoorpanden

Alkmaar Kozijnen verzorgt kozijn reparatie bij kantoorpanden, maar wilt u liever voorkomen dan repareren? Wij voorzien u ook in advies en onderhoud aan kozijnen. Zo voorkomt u onnodige kosten voor zowel reparatie als verwarmingskosten. Informeer naar ons meerjarig onderhoudsplan.

Alkmaar Kozijnen kozijn reparatie

Alkmaar Kozijnen is de specialist bij kozijn reparatie. Voor kozijnen van ramen, deuren of gevels bent u bij ons op de juiste plek. Direct uw kozijnen laten repareren? Meld uw schade bij ons. Mail info@alkmaarkozijnen.nl of bel naar 072 – 303 7200.