Kozijnen reparatie service

Heeft u een raam dat moeilijk dicht gaat of een deur die niet goed in het slot valt? Alkmaar Kozijnen kan u daar bij helpen. Wij zijn een servicebedrijf voor reparatie en onderhoud aan kozijnen en gevels. De afgelopen jaren hebben we al vele gebouwbeheerders, woningbouwverenigingen, VvE’s en particulieren mogen helpen. Lees hier meer over onze kozijn reparatie service.

Hang- en sluitwerk kozijnen

Hang- en sluitwerk is de naam voor alle producten die gebruikt worden om deuren of ramen op te hangen, vast te zetten, openen, sluiten of op slot te doen. Door veelvuldig gebruik kan het hang-, en sluitwerk gaan slijten. Dit kan voor vele problemen zorgen, denk aan tochtklachten of zelfs lekkage.

Onderhoud kozijnen

U heeft als eigenaar veel invloed op de staat van uw kozijnen. Met het tijdig herkennen van problemen voorkomt u dat ze groter worden. Het maakt de kans op vervanging van uw kozijnen kleiner en reparatie groter. Kijk regelmatig even om naar uw kozijnen, zo verlengt u de levensduur, uitstraling en het gebruiksplezier.

Heeft u hier geen tijd voor of wilt u verzekerd zijn van onderhoud? Schakel Alkmaar Kozijnen in om uw kozijnen periodiek te onderhouden. Door uw kozijnen regelmatig een onderhoudsbeurt te geven kunt u problemen zoals slecht sluiten, tocht of lekkage tegengaan.

Reparatie service

Wanneer uw kozijnen beschadigd zijn of door de jaren heen slijtage hebben opgelopen, wordt er vaak meteen aan vervanging gedacht. Gelukkig is dit in de meeste gevallen niet nodig dankzij onze kozijn reparatie service. Met ons vakmanschap zijn wij in staat veel kozijnen te herstellen. Op die manier bespaart u een dure vervanging.

Kozijn reparatie service van Alkmaar kozijnen

Alkmaar Kozijnen is de specialist voor reparaties en onderhoud aan kozijnen. Neem vrijblijvend contact met ons op!