Kozijnen van uw bedrijfspand

De kozijnen van een bedrijfspand hebben veel aandacht nodig. Naast dat een bedrijfspand uw visite kaartje is, wilt u ook dat de kozijnen in goede staat zijn. Zo voorkomt u dat de kozijnen tochten, de ramen lek raken of de kozijnen makkelijk open te breken zijn voor inbrekers. In welke staat zijn de kozijnen van uw bedrijfspand? Zorg voor goed onderhoud!

Bedrijfspand kozijnen onderhoud

Onderhoud aan de kozijnen in uw bedrijfspand is regelmatig nodig, het liefst periodiek. Onderhoud zorgt ervoor dat problemen als slecht sluiten, tocht of lekkage, voorkomen kunnen worden. Wij maken in overleg met u een plan van aanpak om het onderhoud te plegen. Alkmaar Kozijnen kijkt naar het hang- en sluitwerk, de rubber- en borstelafdichtingen, we reinigen de roosters en vervangen de versleten onderdelen.

De mogelijkheden voor het kozijnonderhoud aan uw bedrijfspand zijn als volgt:

  • Preventief onderhoud
  • Meerjaren onderhoud
  • Turn-key onderhoud

 

Preventief kozijnonderhoud aan uw bedrijfspand

Wij zorgen voor het planmatig nalopen van uw bedrijfspand, gericht op de kozijnen en gevels. De voordelen van preventief onderhoud zijn vooral gericht op het besparen van onverwachte en hoge kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent en behoudt het pand de waarde.

Meerjarenplan kozijnonderhoud voor uw bedrijfspand

Preventief en periodiek onderhoud is het makkelijkst als dit ver van te voren gepland wordt. Alkmaar Kozijnen werkt in de meeste gevallen met een meerjarenplan voor het onderhoud.

Turn-key kozijnonderhoud aan uw bedrijfspand

Alkmaar Kozijnen neemt de totale verantwoording van de gevel over voor een duur van minimaal 10 jaar. Dit is inclusief service, reparaties en eventueel noodzakelijke vervangingen.

Advies over de kozijnen van uw bedrijfspand

Wij voorzien u uiteraard van passend advies over de kozijnen van uw bedrijfspand. Goed onderhoud verlengd de levensduur van de kozijnen en het pand zelf. Gebreken in de toekomst worden dan ook voorkomen. In overleg stellen we een adviesrapport op met daarin een plan van aanpak voor meerdere jaren. U leest in het adviesrapport over onderhoudsadviezen om de levensduur van de gevel en de kozijnen te verhogen.

Bedrijfspand kozijnen toe aan reparatie?

Zijn de kozijnen van uw bedrijfspand aan reparatie toe? Alkmaar Kozijnen helpt u graag uit de brand. Het kan zijn dat u een eenmalige reparatie nodig heeft. Als u in de toekomst reparaties wilt voorkomen en daarbij onnodige hoge kosten, adviseren wij altijd periodiek onderhoud.

Repareren van kozijnen en gevels is vaak goedkoper dan totale vervanging. Daarnaast zorgen we er ook voor dat uw pand beter beveiligd is tegen inbraak.

Bedrijfspand kozijnonderhoud door Alkmaar Kozijnen

Alkmaar Kozijnen onderhoud tal van bedrijfspanden. We zijn gespecialiseerd in kozijn- en gevelonderhoud en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op!