Kozijnonderhoud VvE’s

Voor VvE’s is kozijnonderhoud zeer belangrijk. Alkmaar Kozijnen kan uw VvE gebouw voorzien van periodiek onderhoud. Door uw ramen, deuren en gevels regelmatig door ons te laten nakijken en repareren voorkomt u een hoop problemen, gaan ze een stuk langer mee en wordt slijtage gereduceerd.

Alkmaar Kozijnen is in Noord-Holland verantwoordelijk voor kozijnonderhoud aan diverse verenigingen van eigenaren (VvE’s).

Reparatie service

Wanneer de kozijnen van uw VvE gebouw beschadigd zijn of door de jaren heen slijtage hebben opgelopen, wordt er vaak meteen aan vervanging gedacht. Gelukkig is dit in veel gevallen niet nodig dankzij onze kozijn reparatie service! Met ons vakmanschap zijn wij in staat veel kozijnen te herstellen. Op die manier bespaart u een dure vervanging.

Hang- en sluitwerk

Hang- en sluitwerk is de naam voor alle producten die gebruikt worden om deuren of ramen op te hangen, vast te zetten, openen, sluiten of op slot te doen. Door veelvuldig gebruik kan het hang-, en sluitwerk op den duur gaan slijten. Alkmaar Kozijnen kan het hang- en sluitwerk voor uw VvE onderhouden, repareren of vervangen.

Alkmaar Kozijnen

Uitgedroogde rubbers, slecht sluitende draaidelen, kapotte onderdelen… Problemen met kozijnen en gevels komen nooit uit. Niemand zit te wachten op een lekkage of tocht veroorzaakt door achterstallig onderhoud. Door uw kozijnen regelmatig te laten onderhouden voorkomt u niet alleen een hoop problemen het bespaart u ook veel geld.

Neem vrijblijvend contact met ons op. In overleg maken we graag een plan van aanpak voor uw VvE.