Kunststof kozijn reparatie

Alkmaar Kozijnen staat voor u klaar met kennis van kozijntechniek, vliesgevels en hang-, en sluitwerk van uw ramen en deuren. Zo zijn wij gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen kunnen op verschillende manieren beschadigd raken. Door een inbraak, ouderdom of misschien wel een zwaar voorwerp wat tegen het kozijn is gevallen. Een ongeluk zit in een klein hoekje! Wij komen graag langs om uw kozijnen snel en vakkundig te repareren.

Verschillende soorten schade aan kunststof kozijnen

Er zijn verschillende soorten schade. Misschien heeft u een scheur ontdekt, krassen of is het hang- en sluitwerk toe aan vervangen. Versleten rubbers, een kapot scharnier of wiellagers van een schuifpui die stuk zijn. Door veelvuldig gebruik kan het hang- en sluitwerk gaan slijten. Hierdoor kunnen zich problemen voordoen, uw deur sluit bijvoorbeeld niet meer goed of gaat niet meer open. Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van het hang- en sluitwerk. In de meeste gevallen kunnen wij het probleem meteen verhelpen. We streven naar een first time fix!

Kunststof kozijn reparatie voorkomen met het juiste onderhoud

Kunststof kozijnen, schuifpuien en deuren blijven goed werken als ze met enige regelmaat en op de juiste manier worden onderhouden. U kunt hierbij denken aan het voorkomen van tocht- en vochtklachten, het herstellen van beschadigingen en het smeren van het hang- en sluitwerk. Ramen, deuren en schuifpuien die regelmatig een onderhoudsbeurt krijgen gaan langer mee. Daarnaast blijft het hang- en sluitwerk beter werken. Dit zorgt niet alleen voor een betere isolatie en ventilatie maar ook voor optimale inbraakpreventie.

Kunststof kozijn reparatie door Alkmaar Kozijnen

Als uw kozijnen beschadigd zijn is het verstandig om het kozijn te laten repareren door een vakman. Wanneer het kozijn verkeerd wordt gerepareerd, kan de schade alleen maar verergeren of snel weer terugkomen. Of het nu gaat om nieuwe onderdelen of het herstellen van het hang- en sluitwerk, Alkmaar Kozijnen lost het snel en vakkundig voor u op.