Reparatie en onderhoud hang- en sluitwerk

Gaat uw raam lastig dicht? Heeft u een deur die klemt en daardoor niet goed opengaat? Door slijtage of slecht onderhoud kan het gebeuren dat de mechanismen niet meer soepel werken. Alkmaar Kozijnen is gespecialiseerd in het repareren van het hang-, en sluitwerk van kunststof, houten en aluminium kozijnen.

Reparatie hang- en sluitwerk

Hang- en sluitwerk is de naam voor alle producten die gebruikt worden om deuren of ramen op te hangen, vast te zetten, openen, sluiten of op slot te doen. Door veelvuldig gebruik kan het hang-, en sluitwerk gaan slijten. Wij kunnen het hang- en sluitwerk vervangen of repareren. We streven ernaar om het probleem direct te verhelpen maar het kan voorkomen dat we een onderdeel moet bestellen. Door de samenwerking met verschillende leveranciers, kunnen wij alle merken en type sloten leveren en installeren.

Onderhoud hang- en sluitwerk

Door een onderhoudsbeurt te geven aan uw kozijnen kunt u problemen zoals slecht sluiten, tocht of lekkage tegengaan. Ramen, deuren en schuifpuien die regelmatig een onderhoudsbeurt krijgen gaan langer mee. Daarnaast blijft het hang- en sluitwerk beter werken. Dit zorgt niet alleen voor een betere isolatie en ventilatie maar ook voor optimale inbraakpreventie. Wilt u graag een beter slot in uw deur hebben? In de meeste gevallen is dit mogelijk. We kunnen bijvoorbeeld een meerpuntssluiting plaatsen zoals een hakenslot, penslot of paniekslot.

Over Alkmaar Kozijnen

Alkmaar Kozijnen is een servicebedrijf voor reparatie en onderhoud aan kozijnen en gevels. Wij staan voor u klaar met kennis van kozijntechniek, vliesgevels en hang-, en sluitwerk van uw ramen en deuren. Wij werken voor woningbouw verenigingen, gebouwen beheerders, VVE’s en particuliere woningbezitters.

Heeft u problemen met het hang- en sluitwerk van uw kozijnen? Wij lossen het graag voor u op. Vul ons contactformulier in om een vrijblijvende offerte op te vragen.