Schuifpui reparatie

Gaat uw schuifpui stroef open en dicht of heeft u last van lekkage? Alkmaar Kozijnen is in Alkmaar en omgeving dé specialist op het gebied van schuifpui reparatie. Onze monteurs zorgen ervoor dat de problemen met uw schuifpui snel en vakkundig worden opgelost.

Oorzaken van schuifpui problemen

In de meeste gevallen is de oorzaak van een schuifpui die slecht open en dicht gaat, vuil dat zich heeft opgehoopt in de geleiders. In dat geval is de kans groot dat de geleider schoongemaakt of gerepareerd moet worden.

Na verloop van tijd kunnen ook de wiellagers van de wielstellen van de schuifpui stuk gaan. Uw schuifpui gaat dan schokkend dicht of open. Ook kan het slot van de deur beschadigd raken of uw deur verzakken waardoor de sloten niet meer goed in het kozijn vallen.

Reparatie schuifpui

In de loop van der jaren zijn er ontzettend veel soorten schuifpuien op de markt gekomen. Niet alleen het materiaal maar ook de onderdelen en sloten zijn heel divers. In veel gevallen kunnen wij het probleem direct verhelpen, we streven altijd naar een first time fix. Toch kan het soms voorkomen dat we een onderdeel moeten bestellen. Door de samenwerking met verschillende leveranciers is dat gelukkig geen probleem.

Bij tochtklachten plaatsen wij nieuwe rubbers of tochtborstels en stellen wij de pui goed af zodat tochtklachten verleden tijd zijn. Wanneer de wiellagers stuk zijn vervangen we deze en zorgen we ervoor dat uw schuifpui weer gemakkelijk open en dicht gaat.

Inbraakveiligheid

Is uw schuifpui door inbraak beschadigd geraakt? Wij zorgen ervoor dat uw schuifpui weer gangbaar is en repareren de schade. We adviseren u graag over de mogelijkheden om de inbraakveiligheid te verhogen.

Schuifpui reparatie op locatie

Voor een schuifpui reparatie in de omgeving van Alkmaar bent u bij ons aan het juiste adres. Onze monteurs lossen de problemen vakkundig en snel voor u op.