Vliesgevel onderhoud

Een vliesgevel is een gevel die voornamelijk bestaat uit glas. Dat geeft een bijzondere uitstraling en zorgt voor veel licht en een prachtig uitzicht. Om die reden zie je vliesgevels vaak terug bij kantoorgebouwen en bedrijfspanden. Een gevel van glas is mooi, maar vergt wel het nodige onderhoud. Als u uw gevel niet goed onderhoud, kan er overlast ontstaan zoals lekkage of tocht. Alkmaar Kozijnen is gespecialiseerd in gevelonderhoud voor vliesgevels en neemt dit werk graag voor u uit handen.

Voor wie?

Alkmaar Kozijnen biedt vliesgevel onderhoud aan particulierenbedrijven en VvE’s. Tijdig onderhoud van uw gevel is erg belangrijk. Niet alleen voor een representatieve uitstraling, maar ook om problemen, zoals lekkage, te voorkomen. Als er problemen zijn met uw gevel, is het eigenlijk al te laat. Daarom biedt Alkmaar Kozijnen preventief gevelonderhoud aan van hoogwaardige kwaliteit. Bij aanvang maken we een inventarisatie en rapportage om een plan van aanpak te ontwikkelen. Vervolgens voorzien we uw gevels van onderhoud, zodat problemen voorkomen worden.

Periodiek gevelonderhoud

Alkmaar Kozijnen is gespecialiseerd in preventief, duurzaam en periodiek gevelonderhoud. Door middel van een onderhoudscontract met Alkmaar Kozijnen bent u ten alle tijden verzekerd van goed verzorgde vliesgevels waar u zelf geen aandacht meer aan hoeft te besteden.

Gevelonderhoud door Alkmaar Kozijnen

Bent u op zoek naar een geschikte partij voor het gevelonderhoud van uw vliesgevel? Dan bent u bij Alkmaar Kozijnen aan het juiste adres. Wij werken voor particuliere woningbezitters, gebouwen beheerders, woningbouwverenigingen en VvE’s. Wij staan voor u klaar met kennis van kozijntechniek, vliesgevels en hang-, en sluitwerk van uw ramen en deuren. Neem vrijblijvend contact met ons op!