Vliesgevel onderhoud door Alkmaar Kozijnen

Een vliesgevel is een gevel die voornamelijk bestaat uit glas. Dat geeft een bijzondere uitstraling en zorgt voor veel licht en een prachtig uitzicht. Om die reden zie je vliesgevels vaak terug bij kantoorgebouwen en bedrijfspanden. Een gevel van glas is mooi, maar vergt wel het nodige onderhoud. Als u uw gevel niet goed onderhoud, kan er overlast ontstaan zoals lekkage of tocht. Alkmaar Kozijnen is gespecialiseerd in gevelonderhoud voor vliesgevels en neemt dit werk graag voor u uit handen.

Voor wie bieden wij gevelonderhoud aan?

Alkmaar Kozijnen biedt vliesgevel onderhoud aan voor particulieren, bedrijven en VvE’s. Het tijdig onderhouden van uw gevel is van essentieel belang. niet alleen voor een representatieve uitstraling van uw pand, maar ook om eventuele problemen, zoals lekkage, voor te zijn. Als er problemen zijn met uw gevel, is het eigenlijk al te laat. Daarom biedt Alkmaar Kozijnen preventief gevelonderhoud aan van hoogwaardige kwaliteit. Wij kunnen vrijblijvend bij u langskomen om een inventarisatie en  een rapportage op te stellen om zo een plan van aanpak te ontwikkelen. Vervolgens voorzien wij uw gevels van al het benodigde onderhoud, zodat problemen voorkomen worden.

Periodiek gevelonderhoud

Alkmaar Kozijnen is gespecialiseerd in de duurzame uitvoering van preventief en periodiek gevelonderhoud. Wij bieden u een onderhoudscontract aan waarmee u ten alle tijden verzekerd bent van goed verzorgde vliesgevels waar u zelf helemaal geen aandacht meer aan hoeft te besteden. Door het periodiek gevelonderhoud weet u altijd waar u aan toe bent en staat u nooit voor verrassingen. Zo bespaart u hoge kosten aangezien u onverwachte schade ten alle tijden een stap voor blijft. Daarnaast zorgt een goed onderhouden gevel voor waardebehoud van uw pand.

Naast het periodiek gevelonderhoud is het uiteraard ook mogelijk om Alkmaar Kozijnen te benaderen voor een eenmalige kozijn- of gevel inspectie of reparatie.

Dit kan bijvoorbeeld van toepassing zijn wanneer er onverwacht schade aan uw kozijn of gevel wordt geconstateerd. Neem hiervoor contact met ons op zodat wij de schade kunnen herstellen.

Wat valt onder de onderhoudswerkzaamheden?

Wanneer u ervoor kiest om Alkmaar Kozijnen uw vliesgevel te laten onderhouden, zullen wij:

 • Het hang- en sluitwerk inspecteren en opnieuw afstellen
 • De rubber- en borstelafdichtingen inspecteren
 • Eventuele storingen en schades oplossen
 • Een statusrapport opstellen
 • Een inventarisatie maken van toekomstige gebreken
 • De roosters reinigen
 • Versleten onderdelen vervangen
 • Reparatiewerkzaamheden uitvoeren
 

Deze werkzaamheden zullen wij uitvoeren door planmatig uw kozijnen en gevel na te lopen. U kunt daarnaast kiezen voor een meerjaren onderhoud pakket waarbij we afhankelijk van uw behoeftes en ons advies een op maat gemaakt meerjarenplan opstellen. Ook kunt u kiezen voor het turn-key onderhoudspakket. In dit pakket neemt Alkmaar Kozijnen de volledige verantwoordelijkheid over uw gevel gedurende minimaal 10 jaar. Service, reparaties en noodzakelijke vervangingen behoren uiteraard ook tot dit pakket.

De voordelen van een reparatie door Alkmaar Kozijnen

Naast het feit dat de schade aan uw kozijnen en/of gevel hersteld wordt, biedt de service van Alkmaar Kozijnen nog meer voordelen. Deze zetten wij graag voor u op een rijtje:

 • Uw pand is beter beveiligd tegen inbraak.

 • De meeste materialen zijn op voorraad waardoor er geen lange wachttijden zijn.

 • Wij zijn niet afhankelijk van merken

 • Wij verhelpen het probleem zeer spoedig

 • Een reparatie is aanzienlijk goedkoper dan een volledige vervanging.


Kies er dus voor om uw kozijnen en gevel te laten repareren in plaats van het te vervangen bij schade. Dit bespaart u veel tijd en geld!

Gevelonderhoud door Alkmaar Kozijnen

Bent u op zoek naar een geschikte partij die het gevelonderhoud van uw vliesgevel op zich kan nemen? Dan bent u bij Alkmaar Kozijnen aan het juiste adres. Wij werken voor particuliere woningbezitters, gebouwen beheerders, woningbouwverenigingen en VvE’s. Wij staan ten alle tijden voor u klaar met veel kennis en onze ervaring met kozijntechniek, vliesgevels en hang-, en sluitwerk van uw ramen en deuren. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag!